Dying Light'ın Geliştiricisi FIM Speedway Grand Prix 15'i Duyurdu

29.08.2015 12:02 Tunahan Başol


     En son 2001 yılında PC'ye özel olarak bir speedway oyunu çıkarmış olan ve şimdilerde Dying Light ile oyuncuların beğenisini kazanan TechLand, eski serisine yeni nesil ile birlikte dönüyor.
 
     FIM Speedway Grand Prix 15, BSI Speedway tarafından lisanslanmış motorları ve  Nicki Pedersen, Jaroslaw Hampel, Tai Woffinden, Krzysztof Kasprzak, Greg Hancock gibi halihazırda yarışlara katılan yarışçıları oyuncuların kontrollerine sunacak.
 
     4 kişiye kadar multiplayer desteği sunacak olan oyunun bu senenin sonlarında PC, PS4 ve Xbox One için çıkabileceği söyleniyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIM Speedway Grand Prix 15 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler