Dying Light'ın PS4 Sürümünden Detaylar

12.11.2013 08:45 Alkan Adakaner


     Techland'in büyük ilgi çeken aksiyon-korku oyunu Dying Light'ın Playstation 4 sürümüne yönelik detaylar ortaya çıkmaya başladı. Oyunun bu sürümünde çoğu yenilik Dualshock 4 ile bağdaştırılmış görünüyor.
 
    Örneğin oyunda el fenerini açtığınızda Dualshock 4'ün ışığı da beyaza dönüşecek. Bunun yanında touch pad sizi doğrudan menüye götürecekmiş. Yetkililer Dualshock 4 ile ilgili çok sayıda özellik üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar.
 
   Playstation 4 sürümünde oyunun içeriği ile ilgili herhangi bir kısıtlamanın olmadığını da söyleyen yetkililer Dying Light'ın bu konsolda 60 FPS olarak oynanabileceğini de belirtiyorlar. Bu oldukça güzel bir gelişme diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 16 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler