Dying Light'ın Performans Yaması PC için Yayınlandı

01.02.2015 00:59 Tayfun Kumaş

 
    Geçtiğimiz günlerde piyasadaki yerini alan Dying Light'ın PC sürümü ne yazık ki istenilen performansı sunamamıştı. Bu durumun ardından ise bu sorunun en kısa zamanda düzeltileceğine dair yeni bir Patch'in yayınlanacağını sizlere duyurmuştuk.

    Oyunun 1.2.1 güncellemesi Windows ve Linux için yayınlandı. Bu Patch, özellikle performans ve optimizasyon gibi problemlerini düzeltirken, oyunun çökmesi, bazı eşyaların yok olması, silahların tutukluk yapması, kayıt ve hile sorunu gibi sorunları da ortadan kaldırıyor.

    Ayrıca AMD işlemcisi, NVIDIA Ekran kartlarında yaşanılan problemler ve GPU sorunları üzerinde de halen çalışıyor. Dying Light'ın 1.2.1 Patch'i 13.6 MB boyutunda olarak yayındadır. Oyunu Steam'de güncellemeyi unutmayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler