Dying Light'ın Yeni DLC'si Ana Oyunun Haritası Kadar Yeni Bir Oyun Alanı Getirecek

29.07.2015 17:44 Ömür Gencer

Techland, Dying Light'a gelecek güncelleme hakkında daha önce ipucu vermişti. Şimdi ise Gamescom festivalinde duyurulacak eklenti paketi hakkında yeni detaylar geldi.

 
       Belirtilene göre Gamescom'da Dying Light için The Following adında yeni bir hikaye eklenti paketi duyurulacak. Bu paketin en heyecanlandırıcı özelliği ise oyuna getireceği haritanın, daha önce oyuna gelmiş tüm haritaların birleşimi kadar büyük olacağı. Bunun yanında The Following DLC'sinin oyunun season pass sahiplerine ücretsiz verileceği belirtiliyor. Season Pass sahibi olmayan oyuncuların bu paket için ne kadar ödeyeceği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
      Oyunun yapımcı ekibinden Tymon Smektala, bu eklenti paketinde yeni karakterler yer alacağını, bu paketin oyuna yepyeni bir tat katacağını ve bu paketi şekillendirmek için oyuncuların yorumlarını yakından takip ettiklerini dile getiriyor. Yayınlanan görselde oyuna gelecek araçları da görebiliyoruz. Bahsettiğimiz bu indirilebilir içerik 5-9 Ağustos'ta düzenlenecek olan Gamescom festivalinde açığa çıkacak. The Following için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler