"Dying Light'tan Sonra Diğer Oyunlara Dönmek Zor"

11.01.2014 10:03 Alkan Adakaner


     Techland'in şu ana kadar gösterdiği videolar Dying Light'ı ilgi çekici bir oyun yapmayı başardı. Özellikle oyunun hareket özgürlüğünün yüksek olması oyuncuların ilgisini çekiyor. Geliştiriciler de bu özgürlüğün Dying Light'ı unutulmaz bir oyun yapacağını düşünüyorlar.
 
    "Eminiz ki Dying Light başarılı olsa da, olmasa da oyuncular (ve diğer geliştiriciler) onlara sunuğumuz hareket özgürlüğü ile oyunu hatırlayacaklar. Bir birinci kişi bakış açısına sahip oyun oynadığınızda ve koridorlar, duvarlar, çitlerle sınırlanmadığınızda bu sadece gözlerinizi açan bir deneyim değildir, aynı zamanda diğer oyunlara dönmenizi çok zorlaştırır. Sözlerimi not alın"
 
    Gerçekten de sizi saçma sapan engellerle sürekli kısıtlayan oyunlar normalde bile sinir bozucu iken Dying Light sonrasında ister istemez daha fazla özgürlük talep edebiliriz gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring Çok Satmaya Devam Ediyor: Satışlar 25 Milyona Ulaştı 6 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Ara: History Untold Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Fallout 76'nın Nükleer Çorak Topraklar'ı Skyline Valley ile Genişliyor 2 Saat önce Exo One PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor: İşte Tarih 12 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler