Dynasty Warriors 7'nin Chronicle Modu

Co-op olarak oynadığınızda, takım arkadaşınızla daha güçlü saldırılar yapabileceksiniz
13.02.2011 14:01 Gökhan Yılmaz

 
     Dynasty Warriors 7'nin sizi uzun bir süre oyalayacak oyun modlarından biri de Chronicle Mode olacak. Oyunun geliştiricisi Omega Force, bu oyun modunun ayrıntılarını paylaştı.
 
     Chronicle Mode'da parçalara ayrılmış harita üzerinden bir bölge seçerek çeşitli durumlar ile karşı karşıya kalacaksınız. Bazı bölgelerde senaryo eşliğinde savaşlara katılırken, bazı bölgelerde ise kentsel alanlarda silah üretmek, generaller ile etkileşime geçmek, Sangokushi bilginizi yoklayacak testler çözmek gibi farklı içeriklerle karşılaşacaksınız.
 
     Aynı zamanda bu oyun modunda iki kişilik co-op desteği bulunacak. İster Online, isterse aynı ekranda (Split Screen) olarak oyuna katılarak gruplar halinde savaşlara katılabileceksiniz. Chronicle Mode ile ilgili yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dynasty Warriors 7 Platformlar: PS3 XBOX 360 PSP Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler