Dynasty Warriors Next Online Sorunları Yaşanıyor

Vita sorunlarından kurtulamadı.
21.12.2011 21:05 Ersin Çakı


     Playstation Vita'nın yazılımsal sorunlarından sonra şimdi de oyunlarında sorun yaşanıyor. Hatırlayacak olursanız, iki gün önce bazı kullanıcıların Vita'da dokunmatik ekranın geç tepki vermesi ve sistemin çökmesi gibi sorunlar yaşadığını sizlere aktarmıştık.

     Sony, bugün yayınladığı bir habere göre bazı Playstation Vita oyunlarının ağ sunucularında bağlantı sorunları yaşandığını açıkladı. Şirket, şuanda sadece Dynasty Warriors Next oyununun Online modunda sorun olduğunu, ancak benzer sorunların başka oyunlarda da oluşabileceğini belirtiyor.

     Geçici bir çözüm üreten Sony, oyunu oynamadan önce WLAN anahtarının kapalı konumda olduğuna dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor.

     Sony şuanda yeni bir firmware üzerinde çalışıyor. Bu tür sorunları gidermek için önümüzdeki günlerde yeni bir yazılım güncellenmesi yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dynasty Warrirors (Vita) Platformlar: VITA Geliştirici: KOEI Dağıtıcısı: KOEI Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler