E3'de En Çok Stand'a Sahip Olacak Firma Sony Oluyor

04.06.2014 01:38 Ömür Gencer


     Bildiğiniz gibi yılın en büyük oyun festivali E3'e bir haftadan az bir süre kaldı. Etkinliğe bu kadar az bir süre kalmasıyla festivalde yer alacak firmaların standları belli oldu. Bu bilgilere göre tüm E3'de en çok standa sahip olan firma Sony oluyor. Sony'nin E3'de sekiz adet standı bulunacak. Bu sırayı Nintendo üç standla izliyor. Microsoft'un ise E3'de iki standı bulunacak.
 
     Stand sayılarının çok olması tabii ki de o firmanın daha iyi oyunlar sunacağı veya E3'ün gözdesi olacağı anlamına gelmez fakat Sony'nin sekiz ayrı standla etkinlikte yer alması firmanın E3 için sıkı çalıştığını gösteriyor. Ayrıca bu liste sadece üç şirketi kapsıyor (yine de 8'den fazla standı olan herhangi bir şirket bulunmuyor).
 
     Oyun dünyasının büyük beklentilerle yolunu gözlediği E3'e sadece 5 gün kaldı. Dayanın!
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler