E3'te 'Kimsenin Beklemediği Bir Oyun' Duyurulacak!

22.05.2012 18:11 Samet Konuksal


     Geride bıraktığımız dönemdeki birçok oyunun ilk duyurusunun yapıldığı ve oyun dünyasının en önemli ödül törenlerinden Video Game Awards'un düzenlendiği GTTV programının sunucusu Geoff Keighley, yeni bir duyuru haberi aldı.
 
     TV programının E3 fuarına özel bölümünde bu büyük oyuna da yer ayıracaklarını söyleyen Geoff Keighley, oyun adına yazdığı "Hiç kimse böyle bir duyuruyu beklemiyordu." sözleriyle birlikte işe heyecan kattı.
 
     Keighley'in Twitter'dan yazdığı bu yazının tam bir gün öncesinde, yani dün de PSM3 dergisi, Sony'nin E3'te çok önemli oyun duyuruları yapacağını söylemişti. En son PlayStation All-Stars Battle Royale'in ilk kez duyurulduğu GTTV program ekibinin Sony'e yakın bir ilişki içerisinde olduğu bir gerçek.
 
     Görünüşe göre E3 fuarı herkes için çok heyecanlı geçecek. Nedir sizce bu büyük ve kimsenin beklemediği duyuru? Eski sayfaları biraz karıştırsak belki güçlü tahminler yapabiliriz. Tahminlerinizi bekliyoruz!
 

İlgili İçerik Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 26 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 1 Saat önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler