E3'te Knack 2 ve God of War 4'ü Görebiliriz

08.06.2016 15:39 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda'nın E3'te duyurması beklenen oyunlarından sonra Sony tarafından da bazı söylenti haberleri geldi.
 
   İlk olarak bunlardan bir tanesi Knack 2. PlayStation 4'ün çıkış oyunlarından birisi olan Knack, kimse kızmasın ama açık konuşmak gerekirse baya kötü bir oyundu. İkinci oyunun geliştirildiği söylentileri de Eurogamer haberine göre LinkedIn üzerinden 2016 Şubat ayı gibi ortaya atılmıştı. Şimdi de E3'ün gelmesiyle birlikte NeoGAF üzerinde Knack 2'nin ayak sesleri artmaya başladı. Bunun başını ise yine bizim meşhur Shinobi602 çekiyor.
 
   İkinci olarak ise ve bence önemlisi God of War 4'ün E3'te duyurulma ihtimali. Neredeyse her E3 gelenek haline gelen God of War 4 söylentileri tekrar gündeme gelmeye başladı. Bir podcast sırasında yine Shinobi602 "Microsoft'un oyunlarını da severim ama, Sony benim favorim. Sebebi ise Uncharted ve özellikle God of War oyunları. Kesinlikle bu E3'te God of War'ı göreceğiz." şeklinde bir konuşma yaptı. NeoGAF üzerinde de God of War 4'ün E3'te olacağı ancak ana karakterin Kratos olmama ihtimali konuşmaları geçiyor. Geçen yıl da hatırlarsanız God of War 4 olduğu iddia edilen sanatsal çalışmalar sızmıştı.
 
   Umuyoruz ki artık bu söylentiler gerçek olur ve Sony'nin yapacağı konferans sırasında (14 Haziran 04:00) uzun süredir devam eden bekleyiş biter. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler