EA: ABD'nin En Kötü Firması Olduğumuza İnanmıyoruz

Halbuki Fifa '99 zamanı ne sevmiştik seni EA...
28.11.2013 19:00 Ömer Ongun

 
 Geçtiğimiz 2 senedir EA, Consumerist'in en kötü firma anketinde birinci gelmiş, ve bir altındaki rakibi Bank of America'ya oyların %78'ini alarak da açık bir fark atmıştı. EA'den Patrick Soderlund, MCV'yle yaptığı röportajda firmanın oyuncuların gözündeki imajını değiştirmek istediğinden bahsetti:
 
" Amerika'nın en kötü firması olduğumuza kesinlikle inanmıyoruz. Ama böyle bir tepkiyle karşılaşınca biraz durup, insanların söylemek istedikleri üstüne düşünmeniz lazım. "
 
 Patrick Soderlund oyuncuları gözeten kararlar vermenin, yeni konsol jenerasyonunun gelişiyle, EA'in en büyük önceliklerinden biri olduğunu söyledi:
 
 " Oyuncuların verdiği tepkiden sonra Online Pass üstüne düşündük. İnsanlar bu uygulamayı beğenmediklerini ve istemediklerini belirttikleri için, artıları ve eksilerini düşündükten sonra, Online Pass'lere son vermeye karar verdik. Eğer bu çizgide devam edersek, oyuncuların güvenini geri kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Amerika'nın en kötü firması değil, en iyi firması olarak görülmek istiyoruz."
 
 Fifa ve The Sims gibi dev serileri de kapsayan oyuncu kitlesinin büyüklüğü nedeniyle, Soderlund herkesi memnun edemeyeceklerinin de farkında:
" Tabi ki hata yapmamız kaçınılmaz. Ama bu hataları yaptıktan sonra, hatanın sebepleri ve olası çözümlerini açıkça oyuncularınıza anlatmamız lazım. Sonuçta kimse mükemmel değildir."
 
 EA gerçekten oyuncuların güvenini sarsmak için elinden geleni yapmıştı. En son SimCity'nin çıkışında oyunculardan " Sürekli Online " olmalarını talep edip, kendi serverlarını Online tutamadıkları için büyük tepki toplamış, ve bu Online gereksiniminin gerçek sebeplerini açıklamayı reddetmişlerdi. Bakalım, en azından oyunculardan nefret etmiyormuş gibi davranmaları bile bir başlangıçtır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SimCity Platformlar: PC Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler