EA: Artık Oyun Satışlarının %40'ı Dijital

Gelecekte kutulu oyunların yerini tamamen dijital oyunlar alabilir mi?
10.03.2011 13:07 Levent Polater

 
 
    EA, oyun satışlarının %40'lık bir bölümünün artık dijital oyunlar olduğunu öne sürdü ve NPD gibi bu istatistikleri sergileyen servislerin gittikçe dikkatsizleştiğini belirtti.
 
    Industry Gamers sitesinden alınan bilgilere göre EA'in demek istediği ve değindiği nokta şu: "NPD sürekli oyun satış verilerini sergiliyor ama dijital oyun satışlarının gittikçe daha da yaygınlaştığı bir endüstride bu veriler gerçeği yansıtmıyor."
 
    Aslında mantıklı düşününce EA doğruyu söylüyor. Oyun satış rakamlarında net bir şekilde dijital yapımların da bulunduğu biliniyor. EA'den gelen son açıklama ise firmanın neden böyle bir açıklama yapma gereğinde bulunduğunu gözler önüne seren cinsten olmuş:

    “Sonuç olarak, Dijital oyun satışlarının büyümesi EA'i de dijital olarak gittikçe daha da büyüteceğini ve ileriki yıllarda yatırımcıları bu şekilde etkileyeceğini düşünüyoruz."
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler