EA, Artık Oyunların Satış Rakamlarını Paylaşmayacak

19.11.2014 23:24 Samet Konuksal


    Bu senenin başında piyasa çıkışını yapan Titanfall için Electronic Arts tarafı hâla bir satış rakamı paylaşmış değil. Ancak yine de hem EA, hem de oyunun yapımcısı Respawn Entertainment, oyunun satışlarının iyi gittiğini söylüyordu. Peki nerede bu istatistikler?
 
    NeoGaf'ta bir açıklama yapan Respawn yetkilisi konuyla ilgili bilgilendirme yaptı. Titanfall'un şimdiye kadar 7 milyon tekil oyuncu tarafından oynandığını belirten firma yetkilisi, oyunun satışlarıyla ilgili bir bilgi veremeyeceklerini söyledi. Yayınlanan mesajda, "Titanfall'un satışları hem bizim, hem de EA'in beklentilerinin çok daha yukarısında seyrediyor. EA'in satış anlamında daha iyi performans veren bir IP piyasaya sunduğunu hatırlamıyorum. Ama EA artık satış rakamlarını paylaşmama kararı aldı. Oyunun neler yaptığını sizlerle paylaşmak isterdik ancak yayıncı biz değiliz. Yani yapabileceğimiz en iyi şey, bu istatistiği paylaşmak oldu. Bu istatistikteki 7 milyon sayısı oyunun satışını göstermiyor. 7 milyon insanın Titanfall'u oynadığını gösteriyor." cümleleri yerini aldı.
 
    Bildiğiniz gibi EA, Origin'de oyunu ücretsiz deneme süreleriyle de sunuyor. 7 milyon oyuncunun içerisinde Titanfall'u ücretsiz deneyen kişilerin de bulunduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler