EA, Assassin's Creed Tarzı Bir Oyun Geliştiriyor!

17.11.2015 14:26 Talha Aynacı

 
    EA'nın finansal işlerden sorumlu patronu Blake Jorgensen, Gamespot'a verdiği bir röportajda EA'nın açık dünya oynanışına sahip Assassin's Creed tarzı bir aksiyon oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. 
 
Orjinal Assassin's Creed'in prodüktörü olan ve geçtiğimiz Temmuz ayında EA'ya katılan Jade Raymond önderliğinde geliştirilen projeyle birlikte EA'nın pek varlık gösteremediği oyun türünde kendini kanıtlaması bekleniyor. Geçtiğimiz ay yine EA'nın önde gelen isimlerinden Patrick Soderlund konu hakkında bir açıklama yapmış ve şirketin "devasa bir aksiyon oyunu" için ciddi bir yatırımda bulunduğunu dile getirmişti. Nitekim Assassin's Creed ve Grand Theft Auto gibi açık dünya oynanışına sahip oyunların önemli bir rol aldığı oyun endüstrisinde EA'nın önemli bir açığı bulunuyordu.
 
Jorgensen konuyla ilgili şu yorumda bulundu:
 
"Oyun dünyasındaki en önemli oyun türü olan aksiyon türünde gerçek anlamda bir operasyon gerçekleştirmedik. Assasin's Creed tarzında açık dünya oynanışına sahip, daha çok hikaye modunun multiplayer modundan üstün olduğu bir oyun tarzıyla çıkagelmedik. Bir süre önce Assassin's Creed serisinin önemli ismi Jade Raymond aramıza dahil oldu. Kendisi Montreal'deki stüdyoda aksiyon türünde bu tarzda bir yapım geliştiriyor ve bu konuda son derece heyecanlıyız."
 
DICE, BioWare ve Visceral Games gibi önemli yapımcı firmaları çatısında barındıran EA kanadından gelecek Assassin's Creed tarzı yapımdan neler beklerdiniz? Bilim-kurgu? Tarihi olaylar? Yorumlarınızı bekliyoruz!
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler