"EA, BF3'ün Pazarlanmasına 50 Milyon$ Harcayacak"

Electronic Arts'ın özel birlikleri büyük savaşa hazırlanıyor
14.07.2011 01:00 Alkan Adakaner


     Battlefield 3, Electronic Arts için çok şey ifade eden bir oyun. Call of Duty'nin egemenliğini kırmak için Electronic Arts'ın elindeki en büyük koz bu oyun. Bunun için de gereken her şey yapılacak gibi görünüyor.
 
    Ünlü analist Michael Patcher'a göre Electronic Arts, Battlefield 3'ün pazarlanmasına 45-50 milyon dolar harcayacak. Bu rakam oyundan kazanılacak paranın yanında çok az gibi görünebilir, ama pazarlama için kullanıldığını göz önüne aldığımızda oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Bu arada Patcher, Star Wars: The Old Republic'in piyasaya çıktığı ilk dönemlerde 2 milyon adet satacağını da öngörüyor. Bu rakam oyunun geniş kitlelere yayılması için iyi bir adım olacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler