EA ‘Bir veya Daha Fazla EA Hesabının’ FIFA 21 Kart Satma Skandalına Karıştığını Doğruladı

15.03.2021 09:20 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz günlerde Electronic Arts çalışanının, FIFA 21 Ultimate Team modunda oldukça nadir olan ikon kartlarını oyunculara binlerce dolara sattığı ortaya çıkmıştı ve Electronic Arts olayı soruşturacağını söylemişti.
 
Electronic Arts konuyla ilgili güncellemede bulundu. Belirtilene göre bir veya daha fazla Electronic Arts hesabı bu olaya karışmış. Electronic Arts içerisinden birileri veya bu hesaplara erişimi olan birileri.
 
Electronic Arts hesaplarının direkt olarak ikon kartı verme yeteneği var. Teknik sıkıntı yaşayan oyunculara, test hesaplarına, bazı profesyonel futbolculara, ünlü partnelere ve kendi çalışanlarına. Buna influencerların dahil olmadığı özellikle belirtilmiş.
 
Electronic Arts, soruşturma tamamlandıktan sonra olaya karışmış her bir çalışanı hakkında gerekli adımları atacağının sözünü verdi. Ayrıca satılan bu kartlar FUT ekosisteminden kaldırılacak ve satın almış oyuncuların hesapları kalıcı olarak banlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 33 Dk önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler