EA, Bu Yıl DLC'lerden 1 Milyar Dolar Kazanmayı Bekliyor

27.08.2014 10:27 Tunahan Başol


     Pek çok oyuncunun şikayet ettiği ama bir şekilde aldığı DLC'ler oyun dünyasında git gide farklı bir yere doğru gidiyor. Bu içerikleri oyunlarında yoğun olarak kullanan EA, bu yıl yalnızca indirilebilir içeriklerden 1 milyar dolar kazanmayı bekliyor.
 
     Bloomberg'e konuşan Electronic Arts sözcüsü, yayınladıklar ek içeriklerden 1 milyar dolar gelir beklediklerini söyledi. Bu düşünceyi destekleyen pek çok bilgi bulunmakta.
 
     Analist firması Cowen & Co, Madden NFL 15'in DLC'leriyle toplamda 350 milyon dolar gelir getireceğini söylüyor. Ayrıca EA, Madden DLC'lerinin her yıl %350 büyüme gösterdiğini belirtiyor.
 
      EA'in bu yıl çıkaracağı oyunlar göz önüne alındığında, bu rakama ulaşılabilir gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Madden NFL 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler