EA CEO'su, Dungeon Keeper'ın Mobil Oyunundan Dersini Almış

30.06.2014 10:59 Tunahan Başol


     Son dönemde 'bedava' olarak çıkan çoğu mobil oyunda gördüğümüz mikro ödemeler ve oyunda yaptığınız şeylerin saatler sonra eklenecek olması gibi pek çok oyuncunun sinir bozan unsurlar, Dungeon Keeper'ın kule savunma tipindeki ücretsiz mobil oyununda da vardı.
 
     Oyunun bu kötü ünü hakkında konuşulanlar o kadar yaygınlaşmış ki, EA CEO'su Andrew Wilson'a kadar gitmiş. Bunun bir 'utanç' olduğunu söyleyen Wilson, EA'in ekonomiyi yanlış değerlendirdiğini söylüyor.
 
     Ne serinin hayranlarının, ne de yeni oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran oyun hakkında bakalım değişikler görebilecek miyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Keeper Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Mythic Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 19 Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler