EA CEO'su Wii U'yu Yeni Nesil Olarak Görmüyor

03.02.2013 17:09 Samet Konuksal


    Oyun sektörünün en önemli firmalarından Electronic Arts'ın CEO'su, gelecek konsollara yönelik açıklamalarda bulundu. Açıklamaları sırasında CEO John Riccitiello, Wii U'yu yeni nesil konsol olarak görmediğine değindi.
 
    "Yeni neslin gelmesine henüz vakit var. Bu konu hakkında heyecanlıyız ve araştırmalar yapıyoruz." sözlerini söyleyen Riccitiello, "İçerisinde bulunduğumuz endüstri, farklı farklı cihazların 'yeni nesil' olarak tanıtıldığı bir yer. Biz yeni nesili 'Gen 4' olarak tanımlıyoruz ve 'Gen 4' neslindeki konsolların çıkışına henüz vakit var." eklemelerini yaptı.
 
    Yani Riccitiello'nun sözlerine bakılırsa EA, Wii U'yu yetersiz gücünden dolayı yeni nesilden saymıyor. Buna ek olarak ilerleyen dönemde EA, Wii U'yu üçüncü parti olarak oyunlarla desteklemek istemiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler