EA, Crysis 2'den Emin

20.08.2010 16:09 Samet Konuksal


 
 
     Crysis 2 dağıtıcısı EA, üstün grafik teknolojisiyle dikkatleri çeken, merakla beklenen oyun Crysis 2'ye güvendiklerini söyledi.
 
     Gamescom'da Eurogamer'e konuşan EA patronu David DeMartini, Crysis 2'nin inceleme skorlarının 90 veya üzerinde geleceğini tahmin ettiğini açıkladı. DeMartini, "Bildiğiniz gibi oyun ilk kez multiplatform olarak çıkacak. Oyunun multiplayer videolarına baktığımızda geniş bir harita ve mod seçeneği bulunuyor. Crytek'in İngiltere ekibi oyunun sadece multiplayer kısmına yoğunlaşmış durumda. Bu durumda Crysis 2'nin multiplayer seçeneğinin ne kadar güçlü olacağını siz düşünün." açıklamasını yaptı.
 
     EA'nın Gamescom'da gösterdiği Crysis 2 multiplayer demo videosuna buradan ulaşabileceğinizi hatırlatalım. Bakalım Crysis 2, David DeMartini'nin de dediği gibi multiplayer açısından bizleri memnun edebilecek mi? Önümüzdeki yıl 25 Mart'ta çıkacak olan Crysis 2'yi, Xbox 360, PS3 ve PC'de göreceğiz.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler