EA, Crysis 3, 4 ve 5'i de Yayınlamaya Hevesli

25.05.2010 01:49 Levent Polater


 
    EA, bu sene sonunda çıkışını yapacağına inanılan Crysis 2 ve seri hakkında heyecan verici açıklamalar yaptı. EA, ikinci oyundan sonra olası bir Crysis 3, 4 veya 5'in de yayıncılığını yapmayı gönülden istediklerini belirtti. 

    "Konsollarda en iyi görselliğe sahip oyun" sloganıyla yapılan Crysis 2 hakkında konuşan EA'den David DeMartini, "Yılın oyunu"nun geldiğini söylerken, verdiği röportajda karşılaştığı soruları da cevapsız bırakmadı.
 
    DeMartini'ye EA'in Crysis 3 ve devamı için yayıncılık konusunda hevesli olup olmadığı sorulduğunda şöyle bir yanıt alındı: 

    "Kesinlikle bu seriye ve bu ilişkiye devam edeceğimize inanıyorum. Crytek'e verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve dediğim gibi birbirine sadık 2 fantastik partner olmaya devam edeceğiz." 

    "Crysis ile ilgili insanlar ne kadar harika göründüğü konusunda çok büyük hayranlık besliyorlardı. Hatta çoğu zaman "En iyi görünen oyun" lakabıyla anıldığını görüyoruz. aslında lakabı "en iyi oyun" olmalı. Kişisel görüşüm, Crysis 2'nin Bungie oyunu ve yakında çıkacak olan Call of Duty ile birlikte "En iyi oyun" klansmanında başı çekeceğidir."


Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler