EA, FIFA 12'deki Andy Gray Hakkında Yorumsuz

Andrew Mullen Gray, 92 yılından beri yorumculuk yapıyordu
26.01.2011 21:14 Gökhan Yılmaz

 
     EA, FIFA serisinde maçlara yorumlarıyla eşlik eden Andy Gray'in 22 Ocak 2011'deki Wolverhampton - Liverpool maçından sonra işten çıkarılması ile ilgili açıklama yapmadı. Yorumcunun FIFA 12'de olup olmayacağı konusunda açıklama bekleniyor.
 
     Kendisinin, maç sırasında mikrofon kapalıyken bayan yardımcı hakem hakkında yaptığı cinsiyet ayrımı içeren konuşmalar ("Kadınlar ofsayttan ne anlar" gibi) Sky Sports'tan kovulmasına neden olmuştu. Electronic Arts bu gelişmeden sonra Andy Gray'in seride yer alıp almayacağı konusunda henüz yorum yapmadı. Elbette bu durum EA'in başına ilk defa gelmiyor, daha önce Tiger Woods ve Wayne Rooney skandallarında da firma açıklama yapmak zorunda kalmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler