EA, FIFA 12'deki Bazı Değişlikleri Açıkladı

Grafiklerden daha çok oynanışın geliştirilmesini bekliyoruz
23.01.2011 16:19 Alkan Adakaner


      FIFA 11 genel olarak çok iyi bir oyundu. Tabi kusursuz olduğu söylenemez. FIFA 10'da olduğu gibi bu oyunda da beğenmediğimiz bazı noktalar var. Yine de EA sonuçta her yıl oyunu daha iyiye götürmek için çaba harcıyor, şu an da FIFA 12 üzerinde yoğun çalışmalar sürdürüyorlar.

      EA Canada'dan yapımcı David Rutter'ın açıklamasına göre geliştirici ekibin serinin adını kullanarak çok çaba göstermeme gibi bir amacı yokmuş. 

      OPM UK'ye (Resmi Playstation Dergisi İngiltere) açıklamalarda bulunan Rutter şu sözlerle FIFA 12'de gerçekleştirmek istedikleri yenilikleri aktardı:

     "Bence Personality Plus içeriği ile FIFA 11'de çok iyi bir iş başardık, ama takımın genel yapay zekası bu sistemi olması gerektiği kadar desteklemiyordu. Örnek olarak, takım elemanları hava toplarını atabileceği zaman Peter Crouch'ı görmüyordu."
 
      Kendilerinin oyun içindeki loading ekranlarından memnun olmadığını söyleyen Rutter, loading ekranı olmadan doğrudan taç veya serbest vuruş kullanma konusunda hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Bu sistem üzerinde daha fazla çalışılacakmış.
 
       Ayrıca oyuna daha fazla ruh vermek istediklerini söyleyen yapımcı, mesela bir futbolcu eski takımına karşı oynarken yuhalayan taraftarların olmasını istediğini, ayrıca eski takım arkadaşlarının bu oyuncuya daha sert girmesini düşündüklerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler