EA: FIFA Street ile İlgiyi Yeniden Kazanacağız

Yeteneğinizi konuşturma vakti yaklaşıyor
29.11.2011 18:49 Alkan Adakaner

      FIFA Street yapımcılarından Sid Misra serinin önceki oyunlarını unutmamızı yeni oyunun sokak futbolu severlerin yeniden ilgisini kazanacağını söylüyor. Bu FIFA Street oyunu ilk gerçek sokak futbolu deneyimi olacakmış. 
 
     Bu iddialı sözleri söyleyen yetklinin üzerinde durduğu nokta ise serinin önceki oyunlarında bulunmayan derinliğin yakalanacağı ve bunun da FIFA serinin ana geliştiricisi olan ekibin FIFA'nın oyun motorunu kullanarak gerçekleştirileceğini oldu.
 
      Sokak futbolunda tamamen arcade bir havaya bürünmek gibi bir amaçlarının olmadığını da söyleyen Misra, daha önce bunun diğer geliştiriciler tarafından denendiğini ve kendilerinin ise daha farklı bir yöntem izleyeceklerini belirtti.
 
     Eminiz FIFA serisinin hayranları FIFA Street'e büyük ilgi göstereceklerdir. Daha önce sokak futboluna sıcak bakmayan oyuncular bile bu değişim sayesinde bu oyunu merakla takip ediyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 2 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 4 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 4 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler