EA, Facebook ile 5 Senelik Anlaşma İmzaladı

02.11.2010 19:20 Levent Polater

 

ealogo2

 

    EA, Facebook ile 5 yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu. EA, bu anlaşmaya "stratejik" gözüyle baktığını açıklarken anlaşma dahilinde EA'in sosyal ağ sitesinde yayınlayacağı sanal nesneler 'Facebook Credits' adı altındaki sanal para biriminde satılacak.
 
     EA Interactive'in genel menajeri Barry Cottle, durumu "Oyun endüstrisi, Facebook'daki uygulamalar kategorisinde de popüler bir hal alınca, EA'in Facebook ile ve 500 milyon kullanıcısı ile olan bağını genişletmek istemesi çok doğal bir adım." olarak nitelendirdi. 
 
     EA'in Facebook'da yaptığı kaliteli oyunlar ile tanınan PlayFish ile daha yakın temas halinde olacağı ve başarılı Facebook oyunları çıkaracağı belirtiliyor. Facebook, oyun endüstrisinin temel parçalarından biri haline gelmeye başlıyor. EA'in peşinin ardından diğer önemli oyun yapımcıları da Facebook'a daha fazla önem vermeye başlarsa, şaşırmayın.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler