EA, Gears of War Hakkındaki Yorumu Geri Çekti

21.04.2012 12:38 Talha Aynacı


   Dün yayınladığımız haberimizde Dead Space serisi senaryo yazarı Chuck Beaver'ın, bu neslin en vurucu oyunlarından Gears of War hikayesi hakkında yaptığı yorumu sizlere aktarmıştık. Beaver, Gears of War'un senaryo denilen olguda tüm kuralları yıktığını ve serinin oyun tarihindeki en berbat senaryoya sahip olduğunu açıklamıştı. İsterseniz o yorumu hatırlayalım:
 
 "Hikaye sadece hikayeyi önemseyen oyuncular için oyunu mahvedebilir. Bu aslında koşullara bağlı bir cevap. Misal, Gears of War serisinin rezalet bir hikayesi var. Hikaye temeline taarruz ediyor, kuralları hunharca çiğniyor. Ancak pek çok oyuncuya göre herşeyi berbat ediyormuş gibi durmuyor. En kötü oyun senaryosuna sahip ama oyunu etkilememiş."
 
   EA, internette çalkantılara sebep olan ve pek çok oyuncu tarafından tepki gören bu yorumu kısa süre önce yayınladığı resmi blog sayfasından kaldırarak tepkilere kayıtsız kalmadı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler