EA, Humble Bundle Paralarını Bağışlamaya Başladı

09.12.2013 09:37 Samet Konuksal


    Hem oyuncuların, hem yapımcıların, hem de hayır kurumlarının yüzünü güldüren Humble Bundle kampanyalarında Electronic Arts da yer almıştı. Red Alert 3, Dead Space, Burnout Paradise, Crysis 2, Medal of Honor, Battlefield 3 ve The Sims 3 gibi oyunları oyunculara istediği fiyatlardan sunan EA, toplanan paraları bağışlamaya başladı.
 
    Electronic Arts, Humble Origin Bundle'dan toplamda 10.5 milyon dolarlık kazanç sağlamıştı. Fakat firma bu paradan herhangi bir gelir almayacağını belirterek hepsini kurumlara bağışlayacağını açıklamıştı. Bağış bölümünün ilk kısmı geçtiğimiz günlerde yapıldı ve firma, American Cancer Society'e 1.65 milyon dolarlık bağışta bulundu. Geri kalan paralar ise yine Human Right Campaign, Watsi, San Francisco AIDS Foundation, American Red Cross ve GamesAid kurumları arasında ayrıştırılarak bağışlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 8 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler