EA, Konsol Oyunları İçin 'Free to Start' Sistemini Araştırıyor

28.01.2015 13:29 Samet Konuksal


    Sektörün önde gelen firmalarından Electronic Arts, PC ve mobil oyun tarafında geniş bir Free to Play pazarına sahip. Firmanın CEO'su Andrew Wilson'un açıklamalarına bakarsak EA, konsol alanında da konuyla ilgili şeyler yapmak istiyor.
 
    Bildiğiniz gibi TV, kitap ve müzikle ilgili alanlarda belli bir süreliğine ürünü deneme fırsatı sunuluyor. Electronic Arts da bu sistemin geniş çaplısını konsollarda oyunculara sunmak istiyor. Yaptığı açıklamalarda Wilson, "Konsol tarafında direkt olarak Free to Play modeli sunmaktansa, bu tip 'Free to Start' tarzı şeyler vermek istiyoruz. Dizi, film ve müzik gibi sektörlere baktığımızda kullanıcılar bu tip ücretsiz deneme programlarını tercih ediyorlar. Biz de Free to Start sistemini konsol oyunları için aktif olarak araştırıyoruz." sözlerine yer verdi.
 
    Aslında bahsedilen şey yıllardır gördüğümüz demo sürümler gibi duruyor. Ancak firma farklı bir sistemle de karşımıza çıkabilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 15 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler