EA, Lord of Ultima'nın Güvenliğini Arttırıyor

06.09.2010 20:20 Gökhan Yılmaz

 
     Electronic Arts, geçtiğimiz Nisan ayında yayına soktuğu web tabanlı strateji oyunu Lord of Ultima'nın güvenliği konusunda endişeli görünüyor. Zira hesaplarını çaldıran oyuncuların artış göstermesi bunun için yeterli bir sebep. Ücretsiz olarak oyunculara sunulan MMORTS türündeki oyunun bu konu hakkında geliştirilmesi gerekiyor ve EA de bunun için gerekli düzenlemeleri yapmaya başladı.
 
     Oyunun resmi forumlarında hesaplarının zor şifrelere sahip olmasına rağmen çalındığını belirten oyuncular, güvenliğin arttırılması konusunda taleplerde bulunmaya başlamıştı. BattleForge, Lord of Ultima ve Battlefield Heroes gibi oyunların müşteri temsilcisi Chris Murphy, bu taleplere cevap vererek sorunların çözüleceği sözünü verdi. Yakın zamanda güvenlik alanındaki bu sıkıntılar çözülerek çeşitli geliştirmeler yapılacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler