EA, Mass Effect Oyunlarını Remaster Yapmak Kolay Yoldan Para Kazanmak Olur Dedi

01.09.2016 00:24 Gazali Çetinkaya

 
   Özellikle bu nesilde gerçekten çok fazla bir şekilde remaster oyun gördük. Bazı firmalar yeni oyun yapmak yerine eski nesilde sunduğu oyunları üstüne bir iki cila atıp tekrar oyunculara sunup kolay yoldan para kazanıyor. Bu işe de birçok firma dahil oldu hatta en son Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ın geleceği hakkında da önemli sızıntılar var.
 
   Zaman zaman remaster oyunlara açık kapı bırakıyor olsa da bunların arasına katılmayan bir firma var ki o da Electronic Arts. EA yöneticisi Peter Moore IGN'den Ryan ile yaptığı röportajda da Mass Effect remaster oyunları sorusu üzerinden kendilerinin asıl odak noktasının ne olduğuna değindi.
 
   Peter Moore yaptığı açıklamada "Bizim dünya üzerinde yeni IP, yeni deneyimler ve daha fazlasını vermeye odaklanmış inanılmaz yetenekli geliştirici stüdyolarımız var.” dedi ve Remaster oyunların bu sektörde kolay para kazanma yolu olduğunu belirtti. Moore ayrıca “Asıl odaklanılması gereken nokta ise yeni IP ve yeni deneyimler sunmak. Bizim odaklandığımız asıl nokta da bu yönde.” diye ekledi.
 
   Moore kendine sorduğu Mass Effect oyunlarını remaster yaparsak kolay para kazanır mıyız sorusuna evet dedi ancak bu durum Mass Effect: Andromeda'yı olumsuz etkileyebilir ve biz ileriye gitmek istiyoruz, şeklinde bir yorumda bulundu.
 
    Moore son olarak Mass Effect Andromeda için herhangi bir dikkat dağıtıcı şeyin ,Mass Effect oyunlarının remaster sürümleri dahil, EA'in yapmak isteyeceği bir hamle
olmadığını söyledi.
 
   Mass Effect Andromeda'nın 2017 yılının ocak ve mart ayları arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler