EA Motive'in Aksiyon Macera Oyunu 2021 Mali Yılında Çıkacak

17.11.2017 00:00 Gazali Çetinkaya

 
   Motive Studios tarafından geliştirilen aksiyon macera oyununun 2021 mali yılında çıkması hedefleniyor ve belirtilene göre de yenilikçi bir oyun olacak.

   UBS Küresel Teknoloji Konferansı esnasında konuşan Electronic Arts CFO'su Blake Jorgensen "Montreal'de yeni aksiyon serisi geliştiren bir ekibimiz var, muhtemelen 2021 mali yılında çıkacak, ayrıca fantastik ve çok heyecan verici görünüyor." dedi ve "Daha önce hiç kimsenin görmediğini düşünmediğim bir sürü yeni ilginç oynanışa sahip bir oyun." diye ekledi.
 
    Blake Jorgensen devamında şu şekilde konuştu: "Aksiyon türü açıkça en eksik olduğumuz yer ve Anthem ile Jade Raymond'ın ekibi Motive'in yeni oyununu oluşturmamızın sebebi de bu. Oyunlarda en büyük sektör bu. Çok fazla zaman harcayamadık çünkü spor ve first-person shooter oyunlara odaklandık. Orada çok büyük bir fırsat varmış gibi hissediyoruz." 
 
   Motive 2015'te kurulmuştu ve başına eski Ubisoft stüdyosu patronu Jade Raymond getirildi. Ardından Portal ve Left 4 Dead tasarımcısı Kim Swift de ekibe katıldı. Stüdyo şu ana kadar Star Wars Battlefront II'nin yapım sürecinde ortak geliştirici olarak yer aldı ve bahsi geçen yeni aksiyon macera oyunu üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 15 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler