EA, Need for Speed Unbound'u Resmi Olarak Duyurdu

06.10.2022 18:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Criterion Games, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store, Origin) için Need for Speed Unbound'u duyurdu. Oyun 2 Aralık'ta çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Zamana karşı yarışın, polisleri arkanızda bırakın ve her hafta Lakeshore'daki sokak yarışı mücadelesine katılmaya hak kazanın. Garajınızı özel araçlarla doldurun, kendi benzersiz tarzınızı yansıtın ve özel kıyafetlerinizi giyin. Dünyanın her köşesinden yankılanan bir film müziği ile sokakları aydınlatın. 
 
Dünya Sizin Tuvaliniz – En yeni sokak sanatını Need for Speed'de şimdiye kadar görülen en gerçekçi arabalarla birleştirerek tamamen yeni bir görsel stille hayat verin. Buluşmalara gidin ve özel donanımlar da dahil olmak üzere dünyanın en son moda ürünlerinden oluşan bir dizi ürünle tarzınızı sergileyin.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 12 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler