EA: Origin'in Steam'ı Geçmesini İstiyoruz

22.06.2012 22:05 Erkut Köse


  Origin platformu ile Steam'ın en ciddi rakiplerinden biri konumuna gelen Electronic Arts, ileride Steam'dan daha büyük bir platform yaratmak istediğini belirtti.
 
   Daha önce konu ile ilgili Call of Duty benzetmesi yapan EA, şimdi de Myspace ve Facebook benzetmesi yaparak şunları söyledi: "Eğer sosyal paylaşım siteleri arasında Myspace hep zirvede  kalsaydı, hepimiz onu kullanmak zorunda kalırdık ve Facebook fenomenine sahip olamazdık"
 
   Yani işin özü, Steam'ın tekel oluşturması EA'nın canını sıkmış gibi görünüyor. Tabii ki böyle bir piyasada rekabet ortamı olması da çok doğal. Kimin önde olacağını ise şu aşamada kestirmek zor. Ancak Origin'in işinin epey zorlu olacağı da gerçek.

İlgili İçerik Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 4 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 4 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 5 Saat önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 7 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler