EA Oyunları Steam'e Geri Dönebilir

23.10.2019 11:11 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts oyunları tekrardan Steam üzerinde satışa sunulmaya başlanacak gibi görünüyor.
 
Geçtiğimiz Mart ayında Steam'in yeni tasarımı gösterildiğinde Mirror’s Edge Catalyst de kütüphanede yer alıyordu. O zamandan bu yana bir şey duymadık fakat son günlerde Steam veri tabanındaki bazı yeni işlemler Electronic Arts oyunları Steam'e geleceğini işaret ediyor.
 
İlk olarak, Origin entegrasyonu için test uygulaması güncellemesi yapıldı. Ekran görüntüsü uygulama yapılandırmasının değiştirildiğini gösteriyor.
 
İkinci olarak, The Saboteur bir oyuncu tarafından Steam üzerinde oynanmış. En son oynanma tarihi bir yıl öncesine ait sadece yeni keşfedildi. Üçüncü ve son olarak Dragon Age II bir hafta önce Steam veri tabanında güncellenmiş.
 
Electronic Arts sadece eski oyunlarını mı yoksa yeni çıkacak Star Wars Jedi: Fallen Order ve Need for Speed: Heat gibi yeni oyunlarını da Steam'e getirir mi orasını bilemiyoruz. 
 
Şimdilik Electronic Arts ve Valve tarafından resmi bir duyuru yok.

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 36 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler