EA Oyunlarını Japonya'da Sega Dağıtacak

Shadows of the Damned Sega'nın dağıtıcılığını yapacağı ilk oyun olacak
05.07.2011 09:11 Alkan Adakaner


    Bir zamanlar özellikle spor oyunları kategorisinde büyük rekabet yaşayan Sega ve Electronic Arts şimdi işbirliği yapan iki ortak haline geldi. Yapılan açıklamalara göre Japonya'da Ağustos ayından itibaren Electronic Arts'ın oyunlarını SEGA dağıtacak.

    Shadows of the Damned ile başlayacak olan bu anlaşma Electronic Arts'ın Japonya'daki bütün ürünlerini kapsıyor. Bu gerçekten de oldukça büyük çaplı bir anlaşma. Her ne kadar Batılı oyunlar Japonya'da gerekli ilgiyi pek göremese de SEGA bu durumu daha olumlu hale getirebilecek tecrübeye sahip.
 
     Japonya pazarına girmek için çok büyük çaba gösteren, hatta bu pazarda ilgi göreceğini düşündüğü oyunlar yapan Electronic Arts bunu bir türlü başaramamıştı. Şimdi de Batıya odaklanarak Japonya pazarından çekiliyor.
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler