EA, PC Oyuncularının Güvenini Yeniden Kazanmak İstiyor

28.01.2016 22:57 Samet Konuksal


    Hali hazırda PC'ye özel serilere sahip olmasına rağmen Electronic Arts'ın bu serilerinin son oyunlarında büyük bir özensizlik görmüştük. Yaşanan SimCity faciası ve eksik içeriklerle çıkan The Sims 4 başta olmak üzere EA'in bu alanda yaptığı hatalar firmanın değerini PC oyuncularının gözünde büyük ölçüde düşürmüştü.
 
    Yaşananların ardından EA'in Origin bölümünün pazarlama yöneticisi Peter O'Reilly, firmanın gelecekte yapacağı şeylerden bahsetti. EA'in PC oyuncularının güvenini yeniden kazanacağı bir macerada olduğunu belirten O'Reilly, Origin kapsamında sunulan ücretsiz oyunların, geri ödeme garantisinin ve Origin Access gibi servislerin her birinin PC oyuncularının daha iyi bir deneyim yaşaması adına sunulduğunu söyledi.
 
    Ayrıca yetkili isim gelecekte Origin Access'e daha fazla EA dışı oyunun ekleneceğinin de müjdesini verdi. Bildiğiniz üzere hali hazırda Origin Access kapsamında This War of Mine da yerini alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler