EA Patronu: "PC En Hızlı Büyüyen Platform"

20.07.2012 13:04 Talha Aynacı

 
   EA'nın marketteki pay paylaşımının düşmesi hakkında CNBC ile yaptığı bir röportajda, market satış rakamlarını takip eden NPD ve benzeri firmaların güvenirliğinin sorgulanması gerektiğini açıklayan Riccitello, bu gibi firmaların her alanda oyun dünyasını takip edemediğini söyledi ve konuyu daha da aydınlatmak açısından PC marketinin bugün geldiği konumu belirtti:
 
"Sadece 5 yıl önce insanlar PC oyunculuğu işinde radikal bir şekilde düşme olacağını söylediler çünkü NPD verilerine göre PC sektörü oyunlar açısından her yıl % 10, % 20, % 30 şeklinde azalıyordu. Bugünse PC video oyun endüstirisinin en hızlı büyüyen platformu. Öyleyse yayıncılar olarak biz de büyüyebilmeliyiz çünkü müşterilere ürünü sunma tarzımız değişim geçiriyor."
 
   Aynı röportajda Riccitello, F2P (free-to-play) modelinin oldukça kazanç getiren bir uygulama olduğunu da sözlerine ekledi.

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler