EA, Premium Sistemini Diğer Oyunlara Düşünüyor

29.06.2012 20:52 Samet Konuksal


     Battlefield Premium sistemiyle birlikte DLC'leri toplu halde alarak daha ucuza getirilmesini sağlayan Electronic Arts, bu sistemi diğer oyunlara yaymayı planlıyor. Electronic Arts, Premium sistemini diğer oyunlara da düşünüyor.
 
     Games Industry'e konuşan EA patronu Frank Gibeau, "Call of Duty Elite'dan önce bu sistemi EA Sports'un oyunlarında denemiştik. Bu sistem her zaman düşündüğümüz ve araştırdığımız bir yapıda. Battlefield 3'ün çıkışına kendimizi hazır hissetmediğimizden dolayı gecikmişti fakat itiraf etmek gerek, Activision gerçekten başarılı iş çıkardı. Eğer en büyük rakibiniz başarılı bir iş çıkarırsa siz de ona benzer bir yoldan ilerleyebilirsiniz, bu doğal birşey." sözlerini söyledi.
 
     Konuşmasının devamında Gibeau, diğer Electronic Arts oyunlarında da Premium sisteminin işleyebileceğini düşündüğünü ekledi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 8 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler