EA SPORTS FIFA World Türkiye'de

11.03.2014 18:29 Samet Basri Taşlı

 
     EA SPORTS'un açık beta sürümündeki oyunu FIFA World, Türkiye'de oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
     Ünlü FIFA serisinin, Ultimate Team ve sezonlar gibi özelliklerini öne çıkaran FIFA World, FIFA serisi ile eşzamanlı olarak eğlenceli, özgün ve sürükleyici bir futbol deneyimi sunuyor. 31 ayrı ligden 600'ün üzerinde takım seçeneği ile gelen oyunda, Türkiye'den Galatasaray ve Milli Takım seçilebilir takımlar listesinde bulunuyor.
 
     Brezilya, Rusya ve Avustralya'daki açık beta sürümlerinin ardından, kullanıcılarının önerileri doğrultusunda bir çok yeni özellik eklenen FIFA World'de, Tek Kişilik Turnuvalar, Maç Davetleri ve oyun içi içerikleri FIFA World oynayan arkadaşlar ile paylaşılabilecekleri Sosyal Merkez bulunuyor.
 
     FIFA World yapımcısı Alex Grimbley yaptığı açıklamada "EA SPORTS tarafından geliştirilen FIFA World, bütün oyun severler tarafından kolay bir şekilde ve rahatlıkla oynanması için tasarlandı. Kullanıcılarımızın bu güne kadar bize yaptıkları geri dönüşler ve tepkiler sayesinde ilerlemek için gerekli olan cesareti topladık." dedi. "Bizler için çok önemli olan Türkiye pazarına açık beta sürümü ile giriyoruz. FIFA World'ü aynı şekilde, bütün pazarlar için geliştirmeyi sürdüreceğiz."
 
     EA Kanada'da yer alan ödüllü FIFA geliştirme ekibi tarafından hazırlanan oyun, internet bağlantısı bulunan, ortalama özellikte bir masaüstü veya dizüstü bilgisayar ile ücretsiz olarak oynanabiliyor. Kayıt olmak için oyunun resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA World Platformlar: PC Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler