EA Sports Oyunlarında Kitapçık Olmayacak

Siz de eğer jelatini çıkarttıktan sonra ilk iş olarak bu kitapçıkları kokluyorsanız oldukça üzücü bir gelişme
20.03.2011 15:12 Gökhan Yılmaz

     EA bundan sonra çıkaracağı EA Sports oyunlarının kutularında kullanma kılavuzlarının olmayacağını açıkladı. Eğer Fight Night Champion'ı satın aldıysanız bunu siz de farketmişsinizdir.
 
     EA'nin yaptığı resmi açıklamada NBA Jam'in kutulu sürümünün bu geleneksek kitapçıklarla satışa sunulduğu son oyun olduğu belirtiliyor. Bundan sonraki tüm EA Sports oyunlarının kutulu sürümleri dijital kullanma kılavuzu ile birlikte dağıtılacak.
 
     Ubisoft da geçtiğimiz aylarda oyunlarında kitapçık bulundurmayacağını ve bu kitapçıkları dijital olarak (PDF) dağıtacağını açıklamıştı.
 
     EA'nin bu kararı şimdilik EA Sports oyunları ile sınırlandırılmış görünüyor. Diğer EA oyunları aksi belirtilmedikçe kitapçıkla dağıtılmaya devam edilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fight Night: Champion Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler