EA Sports: Pro Evolution Soccer Hala Bir Tehdit

09.06.2010 14:51 Alkan Adakaner


 
     Oyuncuların hemen hemen tamamı FIFA serisinin son dönemlerdeki oyunlarıyla Pro Evolution Socer'ı geçtiğini düşünüyor. Ben de çoğu oyuncu gibi PES hayranıyken FIFA'nın mükemmel bir oyuna dönüşmesiyle taraf değiştirenlerdenim. Anlaşılan eskiden PES'i önplanda tutan sadece oyuncular değil.
 
     FIFA 11'in yapımcısı David Rutter Pro Evolution serisini hala bir tehdit olarak gördüğünü ve "rakiplerine dikkat ettiklerini" söyledi. Arından şu sözlerle açıklamasına devam etti. "FIFA'nın iyi bir oyun olduğu konusunda kendimizden eminiz, ama rahat mıyız? Hayır"
 
     Pro Evolution Soccer ile ilgili anılarını da anlatan Rutter "Pro Evolution Soccer çok saygı duyduğum büyük bir geliştirici takım tarafından yapılmış harika bir oyun. Bu seriyle yıllarca süren kişisel bir ilişkim oldu. PES'i çok fazla oynadım, bu işe girmeden önce FIFA'dan bile fazla oynadım." sözleriyle PES serisini ne kadar iyi bildiğini gösterdi.
 
      PES'in bir kaç yıl önceki dönüm noktasına kadar futbol oyunlarında öncü olduğunu belirten Rutter, FIFA'nın bu nesilde daha çok futbol ve oyuncu arkaplanına sahip olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Electronic Arts'ın FIFA 11 konusunda çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum. PES serisini hala bir tehdit olarak görmeleri işlerine daha sıkı sarılmalarına neden olacaktır. Rekabetten kalitenin doğruduğunu düşünürsek PES 2011'in iyi olması FIFA serisini de kamçılayacaktır.
 
kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler