EA Sports UFC 3 PS4 ve Xbox One için Resmi Olarak Duyuruldu

03.11.2017 21:46 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, karma dövüş sanatları UFC'nin (Ultimate Fighting Championship) yeni oyunu EA Sports UFC 3'ü bugün resmi olarak tanıttı.
 
   UFC 3, 5000'den fazla yeni animasyonun çekildiği ve en baştan kurulduğu yeni bir dövüş animasyon sistemi kullanacak. EA tarafından belirtilene göre, bu yeni teknoloji oyuna kesintisiz dövüş hareketi getirecek, böylece oyuncular en iyi karışık dövüş sanatları sporcularıyla kesintisiz kombinasyonlar yaratabilecek.
 
   EA ayrıca bu yeni teknoloji ile birlikte UFC'nin en büyük yıldızlarının gerçek hayatta olduğu gibi hareket edeceğinin ve hissettireceğinin sözünü veriyor.
 
   Oyunun yeni G.O.A.T. kariyer modunda ise yapılacak seçimler ilerlemenize yansıyacak. Dövüşlerin dışında oyuncular hype oluşturmak, fan kazanmak, büyük sözleşmeler yoluyla daha fazla para kazanmak ve dünyanın dikkatini çekmek için promosyonel tercihler yapacaklar.
 
   İrlandalı karma dövüş sanatları ustası Connor McGregor üçüncü oyunda kapak yıldızı olarak karşımıza çıkacak.
 
   EA Sports UFC 3, 2 Şubat 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Sports UFC Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler