EA Sports UFC 5 Duyuruldu: Tam Tanıtım Eylül'de Geliyor

10.07.2023 18:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, serinin yeni oyunu EA UFC 5'i duyurdu ancak tam tanıtım içeriğinin Eylül ayında sunulacağını belirtti. Oyun şu anda Twitter üzerinden bir gönderiyle beraber bizlere sunuldu ve gönderide oyunun yakında geleceğinden bahsediliyor.
 
Oyunun hangi platformlara geleceği bilinmiyor
 
 
 
EA tarafından oyunculara sunulacak EA UFC 5 için oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek adına  kaydolabilecekleri bir web sitesi yayınladı. Bu kayıtla beraber oyundaki gelişmelerden ve detaylardan haberdar olabilirsiniz. Oyunun ek olarak hangi platformlarda yayınlanacağı şu an için bilinmiyor. İlerleyen süreçte platform duyurusunun gelmesi bekleniyor.
 
EA UFC 5 ilk olarak 2021'de duyurulup 2022'nin sonlarında yayınlanması planlanıyordu. Ancak o esnada EA, Fight Night adlı boks oyununun yeniden yapım sürümü üzerinde çalıştığı ve bu durumun UFC 5 üzerindeki çalışmaların durmasına neden olduğu bildirildi.
 
Bu sürecin ardından EA Canada ekibi stüdyo çapında bir e-postada çalışanlara yakın gelecekte EA Sports UFC 5'e odaklanması gerektiğini aktardı.
 
Öte yandan UFC serisi karma dövüş / aksiyon serisi olarak karşımıza çıkıyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 4 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler