EA Sports'tan Season Ticket'a Tanıtım Videosu

Servis, EA Sports'un en önemli serilerini kapsıyor.
04.08.2011 14:39 Ersin Kılıç

 
     EA Sports geçtiğimiz günlerde yeni servisi Season Ticket'ın duyurusunu yapmış ve bu sistemin avantajlarını sıralamıştı. Bu duyurudan sonra Season Ticket servisi için bir tanıtım videosu da yayınlandı.
 
     FIFA başta olmak üzere madden NFL, NHL, Tiger Woods PGA Tour ve NCAA Football gibi oyunları kapsayacak olan bu serviste oyuncular saydığım bu oyunların dijital sürümlerine çıkışından 3 gün önce ulaşabilecek. yıllık ücreti 25$ olarak açıklanan bu serviste ayrıca daha sonra yayınlanacak olan indirilebilir içeriklerin de %20 indirimli alınabileceği belirtilmiş.
 
      "Milyonlarca oyuncudan daha önde olmak ister misiniz?" sloganına sahip olan Season Ticket uygulamasında ayrıca servise katılanlara özel web içerikleri de sunulacak. Season Pass sistemi için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler