EA: Tatil Sezonunda PS4 ve Xbox One Arasında Büyük Bir Rekabet Olacak

01.07.2014 09:27 Tunahan Başol


      Electronic Arts'ın tepe isimlerinden bir tanesi olan Peter Moore, GameindustryInternational'a konuştu ve tatil sezonunda(yılbaşı dönemi) iki konsolun aynı fiyattan piyasada olması büyük bir rekabeti ortaya çıkaracağını söyledi.
 
"Bence tatil sezonunda büyük bir rekabet olacak. Ve biz üçüncü parti bir geliştirici olarak 'tatlı nokta'da bulunuyoruz. Kullanıcılar da rekabeti seviyor, ayrıca endüstri için de güzel bir şey." 
 
"Kendi platformlarına yatırım yapmaları için Sony ve Microsoft gibi güçlü firmaların çekişmesi gerekir. Bu da rekabeti getirir. Wii U'nun geri dönüşünü görmek istiyorsunuz, çünkü bu oyuncular ve endüstri için sağlıklı. Eğer kaçak bir kazanan çıkarsa, bu ters etki yaratacaktır." 
 
     Konuşmasına PS3 ve Xbox 360'a değinerek devam eden Moore, iki yıl daha bu konsolları desteklemeye devam edeceklerini söyledi. 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 8 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler