EA, UFC Serisini Farklılaştıracak

01.07.2012 18:02 Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere THQ, zor şartlar ve değişen oyun stratejisinden dolayı UFC serisinin lisans haklarını Electronic Arts'a devretmişti. Serinin Electronic Arts çatısı altında ne hale geleceği merak konusuyken, ilk açıklama Andrew Wilson'dan geldi. EA, UFC serisini farklılaştıracak.
 
     EA Sports'un başındaki isim yaptığı açıklamada, "Bizim UFC ismiyle yapacaklarımız, daha önceden başkalarının yaptıklarına oranla çok daha farklı bir yapıda olacak." sözünü söyledi. Seriyle ilgili Wilson, "UFC dünyanın en hızlı yayılan spor türlerinden birisi oldu. Oyunu konsollara, iPhone'a, sosyal paylaşım sitelerine ve de PC'ye Free to Play olarak getireceğiz. UFC ile tanışamamış insanlar da böylelikle tanımış olacak." açıklamasını yaptı.
 
Evet, başlıyoruz...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC Undisputed 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Spor Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler