EA: "XOne ve PS4, PC'lerden Bir Nesil Üstün!"

23.05.2013 12:33 Levent Polater

 
    Xbox One ve Playstation 4 duyuruları gerçekleşti ve yeni bir oyun çağının startı da az çok verilmiş oldu denilebilir. Peki yeni nesil konsollar ile "high-end" dediğimiz son model güçlü donanımlı PC'ler arasında ne kadar büyük çapta fark var? Bu soruya EA'in CTO'su Rajat Teneja yanıt veriyor ve sözlerine yeni nesil mimarisiyle ilgili şöyle başlıyor; 
 
    “Bu konsol donanımları, pazardaki en yüksek donanımlı PC'lerden bir nesil önde. Video ve ses performansı üzerine yaptığımız benchmark testleri, bunların bu nesilden 8-10 kat daha güçlü olduğunu gösteriyor. "
 
    “Bu platformların hesaplama kapasiteleri ve veri transfer hızları, oyun motorlarımızdaki kaynaklar üzerinde kısıtlama yapma gibi bir düşünceyi kısmen ortadan kaldırıyor."
 
   "Çapraz platform oynanış konusunda artık gerçekten daha fazla örnek görmeye başlayacağız. Sony, cloud oyunculuk fonksiyonu sayesinde üstün konsol yapımlarının Vita üzerinde oynanabileceğini göstermişti."
 
    "Xbox One ve PlayStation 4 mimarilerinin ikisi de oyun oynamayı TV'den alıp akıllı telefonlarınıza, oradan da PC'ye taşıyabilecek daha fazla fırsatı sunuyor."
 
    Sahne sizde, EA'in bu sözlerine katılıyor musunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 125 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler