EA Yeni Golf Oyunu Rory McIlroy PGA Tour'u Duyurdu

16.03.2015 21:42 Ömür Gencer


      EA, bir süre önce Tiger Woods ile olan anlaşmasını noktalamıştı. Firma bugün Tiger Woods anlaşması sonrası çıkacak olan ilk golf oyununu duyurdu: Rory McIlroy PGA Tour.
 
      Üç büyük turnuva şampiyonluğu bulunan İrlandalı golfçünün adını alan Rory McIlroy PGA Tour, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilmekte. McIlroy, oyun için şu sözlere yer verdi:
 
"Yüzümü ve ismimi EA Sports Rory McIlroy PGA Tour'da görmekten büyük gurur duyuyorum. Bu benim için büyük bir onur ve küçüklüğümde bu sporu yaparken böyle bir şeyin olmasının hayalini bile kuramazdım. Umarım insanlar oyundan zevk alır. Oyunun bir parçası olabildiğim için çok mutluyum."
 
      Bahsettiğimiz oyunun Frostbite Engine ile geliştirildiğini ve çukurlar arasında yükleme ekranlarının bulunmayacağını belirtelim. Yapım Haziran ayında çıkışını gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rory McIlroy PGA Tour Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 14 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler