EA, Yeni Need for Speed Oyununu Erteledi; Criterion Games, Battlefield 6'ya Yardım Edecek

01.03.2021 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, yeni Need for Speed oyununun çıkış tarihini bir yıl kadar ertelediğini duyurdu.

Need for Speed yapımcısı Criterion Games, yeni Battlefield oyununun geliştirilmesine destekte bulunacak ve Battlefield'tan sonra 2022'de Need for Speed'e geri dönecek.
 
Electronic Arts'tan Laura Miele, Polygon'a yaptığı açıklamada "Battlefield harika şekilleniyor ve ekip çok bir sıkı bir şekilde çalışıyor. Geçtiğimiz yıl çok zorladılar ve evden çalışıyoruz. Ve bu oldukça zor, evden oyun yapmak gerçekten zor ve DICE ekibi biraz yoruldu." diye belirtti.
 
"Harika bir oyuna sahibiz ve oyunun inanılmaz bir potansiyeli var. Kazanmak için oynuyoruz ve piyasaya harika bir Battlefield oyunu sunmak için oynuyoruz."
 
Laura Miele bu kararı Criterion Games ile konuşarak birlikte aldıklarını ve Criterion Games'in geçmişte de Star Wars Battlefront ve Battlefield oyunlarında DICE'a yardım ettiklerini ifade etti.
 
Ayrıca DICE LA ekibi de yeni Battlefield oyununa canlı servis unsurlarıyla ilgili olarak yardımcı oluyor.
 
Yeni Battlefield oyunu bu sonbaharda çıkacak.

İlgili İçerik Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 5 Dk önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler