EA: Yeni Nesil Konsollar Geriye Uyumlu Değil

Yeni nesilde hangi konsol daha fazla avantaj sunacak? Bu oyuncuların kararına etki edecektir
13.02.2013 23:07 Alkan Adakaner

 
     Electronic Arts'ın mali işlerden sorumlu yöneticisi Blake Jorgensen, San Francisco'daki Goldman Sachs Technology and Internet Conference'ta yeni nesil konsollarla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar oyuncuların pek de hoşuna gitmeyecektir.
 
       Blake Jorgensen'in açıklamalarına göre yeni nesil konsollar çok büyük ihtimalle geriye uyumlu olmayacaklar. Yani Xbox 720 ve Playstation 4 (veya isimleri ne olursa) aldığımızda PS3 ve Xbox 360 oyunlarını oynayamayacağız. Ayrıca bir oyunu multiplayer oynadığımızda farklı bir nesildeki konsolu kullananlarla multiplayer deneyimi (bu oyunlar küçük dijital yapımlar olsa bile) yaşamamız da mümkün olmayacakmış.
 
   Daha önce Clever Bean’in yöneticileri Martin Turton ve Andrew Newton da Playstation 4'ün geriye uyumluluğunun başarılmasının çok zor olduğunu söylemişti. Electronic Arts'ın açıklamalarından sonra yeni nesilde geriye uyumluluk hayallerini kurmaktan vazgeçmeye başlasak iyi olur.
 

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 25 Dk önce Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 6 Saat önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 7 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler